My big cities

My thoughts about love

Jeg er sårbar. Ligeså såbar som alle andre. Jeg er lige så sårbar som alle andre der har fået deres hjerte knust af en de holdte af. Det er sket mere end en gang, men sidste gang gjorde det bare lidt mere ondt. Jeg ved ikke længere om jeg tør stole på en fyr, en dreng eller for den sags skyld en mand. Det gør for ondt. Selv når det føles godt igen, kommer det til at gøre ondt. I kender spørgsmålet, dreng som pige. Er der noget galt med mig? Er jeg grim? Er jeg dum? Er jeg for tyk? Er jeg for tynd? Er det min omgangskreds? Selv Jenna fra Awkward har de samme tanker. Hvorfor er det jeg ender herude altid? Først fyldes jeg med vrede. Jeg er vred på ham fordi han ikke behandlede mig ordenligt, men samtidig er jeg vred på mig selv, for selvom jeg inderst inde godt ved det ikke var min skyld, så føles det alligevel sådan. Måske gik jeg for hurtigt frem, men en chance er ikke for meget at forlange.

Efter noget tid finder man en ny. Det hjælper. Men kun til det øjeblik hvor det går op for en, at han er mere interraseret i sin bedste veninde. Han har ikke tid til mig, men han har tid til hende. Det er også svært, når vi er to forskellige steder i vores liv. Men det er de jo også? Jeg forstår det ikke. Hun er flot. Hun er slank. Hun har meget af det jeg længes efter. Der er ikke nogen der forstår mig. Nogen gange forstår jeg ikke engang mig selv. Og jeg forstår slet ikke kærligeheden. Den er ikke til at blive klog på. Det er en afhængighed. Ikke til at leve med, -ikke til at leve uden.

Efter 2-3 måneder sidder jeg tilbage med en følelse af tomhed. Han knyste mit hjerte, og det gjorde mere ondt end det burde have gjort. De andre gav udtryk for at de havde forudset det. Men det gjorde stadig ondt. Måske har jeg stadig følelser for ham. Den tid vi tilbragte sammen var jo god nok. Det var alt den tid vi ikke brugte sammen der gjorde ondt. Det gjorde i hvertfald ondt på mig. Hvorfor gør kærligheden ondt? Hvordan kan man få sig selv til at såre en der holder så meget af en?

Jeg forstår det ikke. Jeg er sårbar.

Jeg håber i har læst hertil. Jeg lå vågen i går nat, og tænkte jeg ville dele lidt personligt med jer. Det minder mest om en blanding af et digt og et essay. Det er skrevet fra hjertet af, og ikke overvejet eller rettet i. Let me know what you think

1

  • Anna

    Smukt skrevet og jeg kunne bare mærke det kom lige fra hjertet. Husk nu at du er perfekt som du er. Kærlighed gør ondt – jeg har selv prøvet det. Be happy! Smil til verden og verden smiler til dig!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My big cities