CPHFW from the Outside

“Når mor mangler” – Danmarksindsamlingen

Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har oplevet noget så livsbekræftende, som at Danmarks Indsamlingen med overskriften Når mor mangler. Min mor mangler ikke, og selvom jeg er teenager, har været et år på efterskole og mine forældre er skilt, så snakker jeg med min mor mindst 300 dage om året. Jeg bor sammen med min mor ja, men let’s face it, så lever man altså på farten som teenager.

Det er sikkert klart nu at dette indlæg handler om min mor, for min mor er den bedste mor i verden for mig altså. Ligesom din mor med stor garanti er den bedste mor for dig. Hun er der når jeg har brug for hende, og sætter ALTID mig og mine brødre i første række. Tænk på at din mor har båret rundt på dig i 9 måneder. Her hjemme i Danmark sætter man ikke livet på spil, men hvis man kommer fra et land uden muligheder for sikre fødsler, så har ens mor båret på en i 9 måneder uden at vide om hun selv eller barnet døde.

Min mor er 40, og fik mig under sine studier. Jeg er evig taknemlig overfor hende. Jeg elsker hende over alt på jorden, og jeg vil ikke bytte hende ud med nogen.

Men det er jo ikke alle der er så heldige at have en så fantastisk mor som jeg har, og der var en periode hvor jeg heller ikke selv syntes min mor var så fantastisk. Jeg elskede hende lige så højt som jeg gør i dag, og som jeg altid har gjort, men på daværende tidspunkt, der var hun ikke min bedste veninde.

Et godt råd fra den situation jeg stod i med min mor er at sætte jer ned og fortæl hvordan du har det. Fortæl hvad hun gør godt, og fortæl hende hvad hun gør dårligt. Min mor gør det godt med ÅG. Hun forstår mig, og jeg forstår hende, og sammen er vi stærke!!

Hvis mit råd ikke hjælper, eller hvis du ikke ved hvordan du skal gøre det, så er du mere en velkommen til at skrive til mig på min mail frejathisted@hotmail.com.

Og så for en god ordens skyld, så får i lige et billed af min kære mutsi.

Min Mor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CPHFW from the Outside