The Taste Of Summer

Forårs vejr og Sommer tanker

Vejrguderne lover os op i mod 10 grader for tiden, og hvor jeg dog elsker det. Sneaks og ingen forede støvler, læderjakke og overskud til løbeturer. Jep jeg klager ikke. Det skulle da lige være på skolefronten, for kan ikke helt finde ud af hvor jeg skal hive 16 timer af til afleveringer i næste uge.

Når solen så begynder at skinne, og samtlige frikvarterer i den seneste uge blev brugt i solen, så tænker man da på sommeren. Har allerede en del planer og 3 uger booket (er i gang med at booke en rejse til Grækenland/Tyrkiet, så vel egentlig 4 uger), hvor jeg skal spille bold med en masse dejlige børn to af ugerne, og slikke sol og drikke drinks i Barcelona med min kære familie på min fars side.

Jeg bestemte mig sidste år for, at det var sidste sommer jeg var utilfreds med min krop, så er nu gået på kur. Hvis den virker så offentligører jeg den, men hvis ikke så får den en sviner.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Taste Of Summer