ALL BLACK

Din Krop-Sådan

Jeg har selv været der, og er der stadig. Jeg kan ikke lige min krop. JA nu smider jeg kortene på bordet. Jeg ved dog godt at hvis jeg bare klæder mig rigtigt på, så vil jeg nemt kunne se et par kilo’er lettere ud. Og piger vi er altså nødt til at indse at vi har en lækker krop, for ellers så kan fyrene heller ikke se det!

kropHer ses et billed med de 6 kendte kropstyper. kropstyperne betstemmes ud fra overkroppen og hofterne, så det er der i skal sammenligne med billedet.

Oval formet (Æble formet)

Hvis din krop er æbleformet betyder det at dit kropsfedt generelt sidder på din overkrop og talje. Mange tror at de har en æbleformet krop, fordi kvinder oftes brokker sig over deres maveregion.

Jennifor Hudson havde en tydelige æbleformet krop før, men er kommet efter det.

jennifer_hudson_blk_bkrnd_620x350

 Hvis du er æbleformet bør du vise dine slanke stænger frem og have noget løst i let materiale hængende på overkroppen.

Timeglas

Timeglasformen er dem hvor skuldrene og hofterne er cirka. lige store, men hvor taljen er smallere. Det kan være svært at se du har taget på hvis du har en timeglasform, da fedtet fordeler sig på flere store områder.

Beyonce har den perfekte timeglasfigur.

beyonceHvis du har en timeklasfigur skal du gå i tætsidende tøj, da løst tøj skjuler dine former. Her komme mit problem, da jeg egentlig har en timeglasfigur, men jeg ELSKER ELSKER ELSKER store trøjer. Hvis du ikke føler for at hoppe i en tætsiddende og let kjole, så vælg en i mere fast materiale. Så bliver det siddende 🙂

Ottetallet

Ottetallet hører man ikke så meget om, men minder mest af alt om en blanding af æbleformen og timeglasset. Derfor er den også meget svær at beklæde. Her har jeg ingen gode råd. IM SO SORRY :(((

Rektangel (Bananen, Søjlen)

Rektangel er ofte hende den tynde, for uden fedt, ingen former!!!

Af kendisser er både Cameron Diaz og Miley Cyrus indehaver af søjle silhuetten.

imagescamron diazSøjleformede kan gå i næsten alt. Dog skal de passe på med helt tætsidende, da det afslører de ikke eksisterende former.

Trekant (Pæreform)

Kvinden med pæreformen har altid været hende der skulle føde børnene, så piger fortvivl ikke. Bare fordi Bobby fra for lækker til love mener kvinder skal have en lille numse, så lydt til TopGunn i stædet. Haaaaan vil haaveee en KÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆMPEEEEERØØØØØØV.

Mange at de kvinder vi ser op til har en pæreformet krop. Både J.LO og Tyra Banks.

images (1)Hvis du er indehaver af en kæmpe bootay, så er stramt tøj vejen frem, men ingen ballon kjoler eller trøjer da det hurtigt vil få dig til at se stor ud.

Omvendt trekant (lyspæren, svømmeren)

Denne kropstype bliver kaldt svømmeren, da det er en svømmers ideale kropstype. Bom. Så hvis du har brede skuldre kunne det være du skulle overveje at blive dygtig til at svømme.

Derfor har vores egen Jeanette Ottesen denne kropstype.

4386174-

Igen her er store trøjer ikke gode, da de brede skuldre vil få trøjen til at hænge længere ude, end kroppen. Brug i stedet tætsiddende trøjer.

Håber i kan bruge det

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALL BLACK