My obsession with Gossip Girl

I’m Dreaming

Jeg tror det er sundt at have drømme, men samtidig tror jeg det er dumt at stræbe efter det umulige. Personligt drømmer jeg om ti centimeter længere ben, men det ved jeg jo godt ikke kommer til at ske.

I dag er det jo mandag, og når jeg kigger ud på det grå og kolde vejr, drømmer jeg om hvide sandstrande. Ikke bare hvide sandstrande, men de hvide sandstrande liggende nær Santa Barbara City College.  Hvis jeg kan få et legat på knap 100.000 kr, så tager jeg et år på Santa Barbara City College, California, og læser foto og journalistik efter gymnasiet.

SBCC

Haha, og sjovt som jeg sidder og kigger ind i skærmen for at skrive dette indlæg, så drømmer jeg om en macbook, for må nok indse at min DELL’e ikke helt  kan følge med i skolen mere.

macbook air

Og hvis jeg skal være fashionista og have macbook, så kan jeg jo lige så godt drømme videre om et Marc Jacobs sleeve.

Hvem der dog bare havde millioner og milliarder stående på kontoen. Jeg har ikke, desværre, men så må jeg jo bare stræbe efter at nå mine fysiske realistiske mål og drømme istedet. Og i daglig tale (i januar), nå mine nytårsfortsæt.

  • Har lige bestilt kørekort, og starter til teori d. 5. februar.
  • Var i lørdags ude og løbe 6.5 km (næsten 7), som er en tredjedel af mit mål, nemlig et halvmarathon d. 21. juni.

Hvad har i af drømme?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My obsession with Gossip Girl