Julehilsner og undskyldninger på højt plan

Jul, Nytår og Skolestart

Mit liv står stille. Juleaftensdag tilbragte jeg i Netto Hornbæk, hvor jeg fik ønsket samtlige lokale alkoholikere god jul, og fik solgt et hav af pebernødder, piskefløde og rødkål på glas. Nytårsaften bød på lækker lækker lækker sushi, og selvom jeg havde en hyggelig nytårsaften med min mor, min veninde og mine brødre, så misunder jeg stadig nu, en uge senere, alle dem der hoppede ind i det nye år med en høj promille.

Har fået mig en fast agenda, og selvom det er rart at vide hvad man skal, er det ikke altid lige sjovt, at takke nej til alle de sjove arrangementer.

En helt almindelig dag vil gå ud på, at stå op og stresse ud af døren, være i skole til midt på eftermiddagen, tage toget hjem for at lave lektier, tage op og træne i det lokale fitnesscenter, for at slukke og lukke og sove til en ny men ensformig dag. Ja jeg har da lidt tid til overs, og arbejder da også, men når jeg endelig har timevis af overskud, bliver mit overskud vendt til smerte. Ikke en rigtig smerte, men det er fandeme svært at få det hele til at køre rundt. Mit selvværd er på dykkertur, mit kærlighedsliv er lig 0, og selvom jeg har mulighed for at tage til fest,  så dræber mit selvværd al form for lykke på floor.

 

Så velkommen til mit kedelige liv anno 2014. Lad os hæve et glas bobler, og lykkeønske alle dem der kan se godt ud, være sunde, score høje karakterer i skolen, have en lækker kæreste, have en venindeflok der ikke kan tælles på to hænder, have penge på kontoen og stadig have overskud til at være et godt menneske.

Måske jeg selv skulle behynde at følge dette råd?

Måske jeg selv skulle behynde at følge dette råd?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julehilsner og undskyldninger på højt plan